Termékek Menü

Lego Batman

LEGO® Batman – A film 2017-ben jelent meg Magyarországon, mely a gyerekek és felnőttek körében is egyaránt hatalmas sikert aratott. Nem csak a film, hanem a LEGO-ból megépíthető filmben látható járgányok és figurák is hatalmas népszerűségnek örvendenek! A gyűjtőknek egyrészről ma már könnyebb dolguk van, mint néhány évvel ezelőtt, amikor még kedvenceik nehezen voltak beszerezhetők. Másrészt nehezebb dolguk van, hogy a játékgyártók hétről hétre tökéletesebben megformált figurákkal jelennek meg.
 

Rendezés:
Nézet:

A LEGO az egyik legnépszerűbb építőjáték. A LEGO története 1932-ben kezdődött akkoriban még fa építőjátékok forgalmazásával, majd 1947-ben váltottak a műanyag játékokra de már akkor rendelkezett a játék azon tulajdonságával, hogy a tetején bütykök az aljában pedig lyukak voltak. Mára a LEGO az egyik legnagyobb játékgyártóvá nőtte ki magát, azonban alapjaiban annyira nem változott, hogy a több évtizedes eltéréssel megjelent elemeket gond nélkül össze lehet építeni, így maga a LEGO kocka jellegzetes formája évtizedek óta változatlan. A kezdeti egyszerűbb építőjátékok idővel számos különleges elemmel bővült, és az átfogó csomagok között egyre gyakrabban lehetett megtalálni a specifikus tematikájú készleteket.

A LEGO Batman – A film készletek között megtaláljuk az alig több mint száz építőelemből álló készleteket épp úgy, mint a közel 1500 darabos járgányt. Minden csomaghoz tartozik mini Lego figura, amelyekkel eljátszhatjuk a film legemlékezetesebb pillanatait. A LEGO odaügyelt arra, hogy minden csomagba a hősök mellé kerüljenek gonosztevők is, így valóban történethű kalandokat lehet eljátszani. Batman mint szuperhős elsősorban a különleges járgányairól és a speciális fegyvereiről és felszereléséről vált közkedvelt figurává. Ezen jellemzők már a képregényekben is jellemzőek voltak rá, és azok is maradtak a filmek és a TV sorozat folyamán is. Szerencsére a LEGO megfelelő lehetőséget tud kínálni arra, hogy Batman különleges járgányát megépítsük belőle, így a filmben látott Denevérszárny és a felülmúlhatatlan Batmobil mind megépíthető, az utóbbi esetében akár többféle változatot is össze lehet rakni.